Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Minirol ipari redőnykapu

Gazdaságos ipari Minirol redőnykapu megoldások.
Hőszigetelt és szigeteletlen kapurendszerek tetszőleges színben és méretben.

Minirol ipari redőnykapu

A kedvelt ipari termékek közös jellemzője az időtállóság és a megbízhatóság. Ennek jegyében készül a Minirol ipari redőnykapu is.

Minirol ipari redőnykapu hőszigetelt ablakokkal

A csehországi székhellyel rendelkező Minirol redőnykapu gyártójának célkitűzése, hogy egy kiváló minőséget képviselő, biztonságos, ugyanakkor megfizethető termékkel kényeztesse vásárlóit. Ennek tükrében az ipari Minirol redőnykapu a biztonság és megbízhatóság mellett rugalmasságot, gazdaságos működést, egyszerű javíthatóságot, kis helyigényt, mindazonáltal eleganciát és gazdag színskálát kínál.

A Minirol redőnykapu legnagyobb előnye

A Minirol redőnykapu legnagyobb előnye az ún. úszótengely. Az egyéb típusoknál ugyanis a feltekeredő lamellák, a redőnykapu kivitelezési sajátosságai miatt, kisebb vagy nagyobb szögben ereszkednek bele fentről az oldalsó megvezető sínbe. Minél kisebb ez a szög, annál nagyobb súrlódás keletkezik a lamella és a sín között. Ez hangosabb működéssel, illetve hosszútávon gyorsabban kopó alkatrészeket jelent.

Ezt küszöböli ki a Minirol redőnykapu úszótengelye, amelyik a lamellák feltekeredésének mértékében változtatja a pozícióját. Így elérhető, hogy a tengely és az oldalsó megvezető sínek mindig optimális szögben helyezkedjenek el egymáshoz képest. A Minirol redőnykapu úszótengelyének köszönhetően jelentősen csökken súrlódás, ezáltal csökken a zaj, valamint csökken a felesleges kopás mértéke is. Az úszótengely olyan megoldás, ami által a redőnykapu csendesebben működik és hosszabb lesz az alkatrészek élettartama.

Minirol redőnykapu úszótengely

Minirol ipari redőnykapu

5 érv, hogy miért a Minirol redőnykapu

1. A Minirol redőnykapukat úgy fejlesztették ki, hogy a legnagyobb igénybevételt, és az ipari környezetben megkövetelt intenzív használatot zokszó nélkül teljesíteni tudják. Ennek alapja a korszerű technikai kivitelű oldalmotor, amely halk működésével és meggyőző teljesítményével kiérdemelt párja a Minirol redőnykapunak.

Minirol ipari redőnykapu

2. A Minirol redőnykapu szerkezete a stabil és tartós kivitel ellenére meglehetősen egyszerű felépítésű. Ennek köszönhetően a karbantartási és javítási munkák gyorsan elvégezhetőek, nem feltétlen jelentik automatikusan az akár többnapos leállást. A Minirol redőnykapu lamelláit részlegesen is lehet cserélni, így baleset, sérülés után elegendő csak a sérült részt javítani. Ez pedig jelentős megtakarítást is eredményezhet a vállalkozásnak.

Minirol ipari redőnykapu esővédő burkolattal

3. Biztonsági téren is magas színvonalú redőnykapuról beszélünk. Minden termék megfelel a nemzetközi EN 13241-I műszaki normának, így a legkülönb kiegészítő biztonsági megoldások számára is kínál csatlakozási pontot.

Minirol ipari redőnykapu

4. A Minirol redőnykapu kis helyigényű, szinte bárhova felszerelhető és nem szükséges nagy tartószerkezet kiépítése. Így használata során semmiféle extra akadályt nem képez, a feltekeredő lamellák háza diszkréten megbújik a nyílászáró fölött.

Minirol ipari redőnykapu

5. Az ipar területén is lehetnek megjelenésbeli igények, hiszen sok esetben nem csak a funkció, hanem a küllem is sokat jelent. A Minirol redőnykapu a RAL színskála bármely színében elérhető, így biztosan ki tudja választani az Ön igényeinek leginkább megfelelő variánst.

Minirol ipari redőnykapu

A Minirol gyorsműködésű redőnykapu

A Minirol redőnykapu nem csak halkan és gördülékenyen képes mozogni, hanem nagyon gyorsan is. Ebben még a hőszigetelt lamellák sem akadályozhatják meg, így akár 1,7 méter / másodperc sebességgel nyílik ki Ön előtt. Nemhogy akadályozza, de még segíti is a munkát, hiszen nincs felesleges időveszteség, várakozással töltött másodpercek, amelyek egy-egy nap folyamán akár jelentős időtartamot is képesek kiadni. A gyors mozgás ezen felül csökkenti a felesleges hőcserélődést is, így a beltér fűtésére vagy éppen hűtésére fordított energia kevesebb lesz, mint a normál gyorsaságú kapuk esetében. Spóroljon Ön is!

Minirol ipari redőnykapu

A Minirol redőnykapu színválasztéka

Az ipari megoldások terén is fontos a harmonikus és esztétikus megjelenés. A Minirol ipari kapukkal erről sem kell lemondania, hiszen már alapesetben is többféle színben választható, de egyedi kérések is teljesíthetőek. Válassza az Ön igényeihez legjobban illeszkedő színt és a kapu, az épület olyan lesz, amilyennek elképzelte. Színben és funkciókban egyaránt.

Minirol ipari redőnykapu

A Minirol redőnykapu típusai

Minirol redőnykapu BP95
Minirol redőnykapu BP95
Két oldalon szigetelt lamella, 95 mm-es fedési magassággal, poliuretán szigetelő habbal. A lamellák acél vagy alumínium kivitelezésűek lehetnek.
Minirol redőnykapu BP06
Minirol redőnykapu BP06
Hőszigetelt, kétoldalú alumínium lamellákból felépülő könnyű kapu. A lamellák fedési magassága 100 mm. Magas páratartalmú helyekhez is javasolható.
Minirol redőnykapu BP100ISL
Minirol redőnykapu BP100ISL
Alumínium lamella hő híd megszakításos hőszigeteléssel. Olyan helyekre javasolható, ahol gyorsmozgású, ugyanakkor hőszigetelt ipari kapura van igény. A legnagyobb nyitási sebesség 1,7 m/s. Ust = 2,77 W/m2K
Minirol redőnykapu BP80R
Minirol redőnykapu BP80R
Kétoldalú, hőszigetelt acél lamella. A fedési magasság 80 mm. Kiváló intenzív üzemi környezetbe. Kopásálló fólia használatával a működés még csendesebbé, az élettartam még hosszabbá tehető.
Minirol redőnykapu BP100
Minirol redőnykapu BP100
Kétoldali hőszigeteléssel (ásványgyapot vagy polisztirol) ellátott lamella. Kivitelezését tekintve lehet alumínium, acél vagy rozsdamentes acél. A fedési magasság 100 mm. Elsősorban nagy méretű ipari kapukhoz javasolt.
Minirol redőnykapu BP100ISO
Minirol redőnykapu BP100ISO
Hőszigetelt alumínium vagy acél lamella, hő híd megszakítással. A fedési magasság 100 mm. Ust = 2,40 W/m2K (FE), Ust = 2,77 W/m2K (AL)
Minirol redőnykapu nem szigetelt lamellák
Minirol redőnykapu nem szigetelt lamellák
Kiváló ellenálló képességű, egyoldalú, nem hőszigetelt lamellák. Acél vagy alumínium kivitelben. Főleg nagyméretű nyílásokhoz vagy földalatti kapukhoz javasolható.
Minirol redőnykapu perforált lamellák
Minirol redőnykapu perforált lamellák
Egyoldalú hengerelt lamella profil, alumínium, acél vagy rozsdamentes acél kivitelben. Felhasználható fényáteresztő, szellőző kapuként, illetve önálló, tekeredő rácsként is.

Minirol ipari redőnykapu

Alarm & Automatic System Kft az ipari redőnykapuk szakértője.

További kiemelt termékeink

DITEC szekcionált
ipari kapu
ECOTOR szekcionált
ipari kapu
DITEC DOD
ipari kapunyitó
DITEC ipari
gyorskapu

 

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben megtekintheti és kipróbálhatja.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat