Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

DITEC ipari kapu

Szekcionált ipari kapu - Automata ipari kapu - Hőszigetelt ipari kapu - DITEC ipari kapu
Professzionális SVÉD technológia, hazai gyártással, korrekt áron.

Tartós kivitelű és megbízható működésű ipari kapu rendszerek 5 év garanciával.

A közel negyven éves DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, melynek automata rendszerei már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon. A DITEC ipari kapu tökéletes megoldást nyújt a raktárak, szervizek, üzemek, társasházi teremgarázsok, kereskedelmi és ipari létesítmények minden fajta ipari kapuval kapcsolatos igényeire.

DITEC ipari kapu

A DITEC ipari kapu 7 méter szélességig és 6 méter magasságig bármilyen egyedi méretben rendelhető FELÁR NÉLKÜL. A sokféle biztonsági és kényelmi kiegészítő lehetővé teszi a széleskörű alkalmazást. A többféle sínvezetés, a nagy színválaszték, a nagy teherbírású ipari kapunyitó motor és a kiegészítők széles választéka biztosítja, hogy a DITEC ipari kapu harmonikusan illeszkedjen az épülethez, és megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is.

Szekcionált DITEC ipari kapu hőszigetelt ablakokkal

A DITEC ipari kapuk részben Magyarországi gyártással és összeszereléssel készülnek, eredeti DITEC alkatrészekből, precíz, svéd minőségben. Ha DITEC ipari kaput választ, rövid gyártási határidőre és kedvező árra számíthat.

A DITEC ipari kapu fő jellemzői

Energiatakarékos - 40mm és 80mm vastag, környezetbarát poliuretán hőszigetelésű kapulapok. A kimagasló hőszigetelés 0,5 W/m2K és 0,3 W/m2K jelentősen csökkenti az energiaköltségeket.

Hosszú élettartamú - Precíz tervezés és gyártás horganyozott alkatrészekből. Ez biztosítja, hogy a DITEC ipari kapu hosszú évtizedeken keresztül megbízhatóan működik. DITEC ipari kapu 5 év teljes körű garanciával és 10 év panel átrozsdásodás elleni garanciával.

Biztonságos - Rugótörés biztosító, lezuhanás gátló, oldalsó benyúlás és ujjbecsípődés elleni védelem, biztonsági fotocella és előfutó él védelem garantálják a DITEC ipari kapu balesetmentes használatát.

Praktikus - A sokféle kiegészítő, a DITEC ipari kapu felhasználóbarát üzemeltetését és a széleskörű alkalmazhatóságot biztosítja. Többféle ablak, beépített ajtó, mellékajtó, szellőzők, többféle irányító és vezérlő eszköz, hogy az ipari kapu pont azt nyújtsa Önnek, amire szüksége van.

Gazdaságos - Jó befektetés a DITEC ipari kapu, mert a kedvező ár, az alacsony karbantartási költség, a ritka meghibásodás, a gyors és megfizethető alkatrész utánpótlás, hosszú távú költséghatékonyságot jelent.

Védi értékeit - Az egyedülállóan masszív felépítésű DITEC ipari kapu, az önzáró hajtóművel rendelkező ipari kapunyitó motor és a mechanikus zárak, szinte lehetetlenné teszik az ipari kapu illetéktelen kinyitását.

Hazai gyártás, svéd minőségben.

A Magyarországon gyártott ipari kapu is van olyan jó, mint egy külföldi típus. Sőt jobb!

>>> Kérjen ipari kapu árajánlatot most <<<

DITEC ipari kapu autó szalonokba

Mit nyújt Önnek a DITEC szekcionált ipari kapu?

DITEC az automata bejáratok specialistája

A DITEC szekcionált ipari kapu a legjobb megoldás raktárak, csarnokok, üzemek és teremgarázsok bejáratainál maximum 7 méter széles és maximum 6 méter magas nyílásméretig.

A DITEC szekcionált ipari kapu ISO 9001 minősítéssel rendelkező, az Európai Unió legszigorúbb előírásainak és az EN 13241-1 (Ipari, kereskedelmi célú ajtók és kapuk, valamint garázsajtók és kapukra vonatkozó)szabványnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék.

DITEC ipari kapu raktárbázisokhoz és logisztikai központokhoz

DITEC ipari kapu - a biztonságos ipari kapu

A rugótörés elleni biztosítás és a zuhanás gátló minden DITEC ipari kapu alaptartozéka. Ezek az eszközök megakadályozzak az ipari kapu lezuhanását rugótörés vagy kábelszakadás esetén.

DITEC ipari kapu rugótörés elleni biztosítás DITEC ipari kapu zuhanásgátló burkolattal és előfutó biztonsági fotocella

A DITEC ipari kapu ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású. A süllyesztett zsanérok, és a belső acélsodrony vezetés is a biztonságos használatot szolgálja.

DITEC ipari kapu süllyesztett zsanér DITEC ipari kapu belső acélsodrony vezetéssel

Az automata DITEC ipari kapuk esetében az előfutó infra sugaras biztonsági fotocella garantálja a legbiztonságosabb használatot.

Ez az eszköz nem egy hagyományos, fix helyre felszerelt fotocella. A kapu alsó részén helyezkedik el, és együtt mozog a kapuval. Így nem csak egy vonalban, hanem a kapu teljes mozgási tartományában véd a rácsukódásos balesetek ellen.

DITEC ipari kapu - biztonság a legmagasabb szinten.

Előfutó biztonsági fotocella maximális védelmet nyújt a rácsukódás ellen


DITEC ipari kapu - az energiatakarékos ipari kapu

A DITEC szekcionált ipari kapu a 40mm és 80mm vastag környezetbarát poliuretánnal vannak kitöltve.
A kapulapok a hőszigetelése kiváló: 0,5 W/m2K és 0,3 W/m2K. Az ipari kapu négy oldali, valamint a kapulapok közötti tömítése mindig tökéletes zárást biztosít. Ez meggátolja a felesleges légáramlást, és fűtött épületek esetében jelentősen csökkenti a fűtés költségeit.

DITEC ipari kapu panelszerkezete és a szekciók csatlkozása DITEC ipari kapu padlóra záródó alsó gumitömítése

DITEC ipari kapuk raktárbázisokhoz

DITEC a költséghatékony ipari kapu

A DITEC ipari kapu a legjobb befektetés, mert a kedvező ár, az alacsony karbantartási és szervizköltség, valamint a gyors és olcsó alkatrész utánpótlás kiemelkedő gazdasági előnyöket jelent.

Egyedi festésű DITEC ipari kapuk

DITEC ipari kapu - felhasználóbarát kiegészítők

Többféle kiegészítő segíti a felhasználók munkáját. Beépített ajtók és mellékajtók többféle kialakítással. A beépített ajtó 4 méteres kapuszélességig rendelhető és alap esetben az ipari kapu közepén helyezkedik el. Igény esetén az ipari kapu szélén is elhelyezhető, de mindig csak kifelé nyílhat. A beépített ajtó alap tartozéka a hidraulikus ajtóbehúzó is.

DITEC ipari kapu beépített ajtóval

Az ipari kapu ablakai természetes fényt engednek az épületbe. Az akril ablakok rendelhetők egyrétegű, és hőszigetelt, vagy ragasztott biztonsági üvegezéssel is. A kapu ablakai lehetnek a hagyományos fekete színű gumikerettel és egész szekció méretű FULL VISION panoráma verzióban is. Ez utóbbi az autószalonok és szervizek kedvence. Szellőző rács és a terpeszrács praktikus kiegészítő, mely teremgarázsok esetében biztosítja a megfelelő szellőzést.

DITEC ipari kapu FULL VISION panoráma ablakok és szellőzőrácsok

DITEC ipari kapu FULL VISION panoráma ablakokkal

Távirányító, kulcsos kapcsoló, húzó kapcsoló, induktív hurok, és egyéb vezérlő eszközök többféle irányítást biztosítanak, de a DITEC ipari kapu akár beléptető rendszer segítségével is vezérelhető.

DITEC ipari kapu távirányítással is DITEC ipari kapu intelligens vezérlése

DITEC ipari kapu - a hosszú élettartamú ipari kapu

A DITEC ipari kapu minden acél alkatrésze horganyzott, a kapulapokat pedig további két réteg festék fedi. Az ipari kapu könnyed és csendes mozgását kopásálló és csapágyazott görgők biztosítják. A DIN 17223 szabvány szerint gyártott torziós rugó alap esetben 20.000 munkaciklusú, de a kapu rendelhető 50.000 és 100.000 munkaciklusú rugóval is. A DITEC ipari kapu masszív felépítését és hosszú élettartamát, a minden részletre kiterjedő szakértő tervezés, a kiváló anyagminőség és a precíz gyártás biztosítja.

DITEC ipari kapu panel rétegrend DITEC ipari kapu csapágyazott görgőkkel

DITEC ipari kapu - az elegáns ipari kapu

A DITEC ipari kapu elegáns megjelenésével vállalkozásának egyik ékköve lesz, és már a megérkezésük pillanatában lenyűgözheti ügyfeleit és vevőit.

DITEC ipari kapu 3 alapszínben FELÁR NÉLKÜL

A DITEC ipari kapu 3 alapszínben rendelhető FELÁR NÉLKÜL, és igényes kivitelű felülete a legmagasabb esztétikai igényeknek is megfelel.

DITEC ipari kapu fadekor DIÓ és ARANYTÖLGY kivitelben, valamint a RAL színskála közel 200 színében

DITEC ipari kapu esetében fadekor DIÓ és ARANYTÖLGY kivitelt, valamint a RAL színskála közel 200 színét is választhatja MEGLEPŐEN KEDVEZŐ ÁRON.

DITEC ipari kapu normál ablakokkal, fekete gumi kerettel DITEC ipari kapu egyedi festéssel, FULL VISION panoráma ablakokkal

DITEC ipari kapuk logisztikai központokhoz

DITEC ipari kapuk FULL VISION panoráma ablakokkal autó szervizekhez

DITEC szekcionált ipari kapu - az univerzális ipari kapu

A belső falsíkra szerelt DITEC ipari kapu a nyílás szabad áthaladó méretét nem csökkentik, és a nyolcféle sínvezetésnek köszönhetően szinte bármilyen helyszínen alkalmazható. A DITEC ipari kapuk úgy lettek megtervezve, hogy az egyedi igények legmagasabb szintű kiszolgálásával segítsék a felhasználót.

DITEC ipari kapu emelt sínvezetéssel

DITEC ipari kapu függőleges sínvezetéssel, belülről DITEC ipari kapu normál sínvezetéssel, belülről

Tervezéshez és beépítéshez szükséges műszaki információk

Normál sínvezetés

Normál sínvezetés

SZ - Nyílás szélessége: 1800 - 7000mm-ig
M - Nyílás magassága: 1800 - 2600 / 4900 / 7000mm-ig
A - Áthidaló magassága: minimum 410 / 420 / 500mm
HB - Szabad hely a nyílás bal oldalán: minimum 125mm
HJ - Szabad hely a nyílás jobb oldalán: minimum 125mm
G - Sínvezetés benyúlása a nyílástól befelé: M + 490mm

   
Alacsony sínvezetés, hátsó rugós kialakítással

Alacsony sínvezetés, hátsó rugós kialakítással

SZ - Nyílás szélessége: 1800 - 5000mm-ig, max. 24m2
M - Nyílás magassága: 1800 - 5000 mm-ig, max. 24m2
A - Áthidaló magassága: minimum 230mm
HB - Szabad hely a nyílás bal oldalán: minimum 150mm
HJ - Szabad hely a nyílás jobb oldalán: minimum 150mm
G - Sínvezetés benyúlása a nyílástól befelé: M + 1250mm

   
Emelt sínvezetés

Emelt sínvezetés

SZ - Nyílás szélessége: 1800 - 7000mm-ig
M - Nyílás magassága: 1800 - 6000 mm-ig
A - Áthidaló magassága: 500 - 4460mm-ig
HB - Szabad hely a nyílás bal oldalán: minimum 125mm
HJ - Szabad hely a nyílás jobb oldalán: minimum 125mm
G - Sínvezetés benyúlása a nyílástól befelé: M - A + 1100mm

   
Függőleges sínvezetés, felső rugós kialakítással

Függőleges sínvezetés, felső rugós kialakítással

SZ - Nyílás szélessége: 1800 - 7000mm-ig
M - Nyílás magassága: 1800 - 6000 mm-ig
A - Áthidaló magassága: minimum M + 400mm
HB - Szabad hely a nyílás bal oldalán: minimum 125mm
HJ - Szabad hely a nyílás jobb oldalán: minimum 125mm
G - Sínvezetés benyúlása a nyílástól befelé: 550mm

   
Függőleges sínvezetés, alsó rugós kialakítással

Függőleges sínvezetés, alsó rugós kialakítással

SZ - Nyílás szélessége: 1800 - 7000mm-ig
M - Nyílás magassága: 1800 - 6000 mm-ig
A - Áthidaló magassága: minimum M + 400mm
HB - Szabad hely a nyílás bal oldalán: minimum 230mm
HJ - Szabad hely a nyílás jobb oldalán: minimum 230mm
G - Sínvezetés benyúlása a nyílástól befelé: 550mm

   
Normál tetőkövető sínvezetés

Normál tetőkövető sínvezetés

SZ - Nyílás szélessége: 1800 - 7000mm-ig
M - Nyílás magassága: 1800 - 2600 / 4600 / 7000mm-ig
A - Áthidaló magassága: minimum 410 / 420 / 500mm
HB - Szabad hely a nyílás bal oldalán: minimum 125mm
HJ - Szabad hely a nyílás jobb oldalán: minimum 125mm
G - Sínvezetés benyúlása a nyílástól befelé: M + 660mm
α - Tetőkövetés szöge a vízszinteshez képest: maximum 45°

   
Emelt tetőkövető sínvezetés

Emelt tetőkövető sínvezetés

SZ - Nyílás szélessége: 1800 - 7000mm-ig
M - Nyílás magassága: 1800 - 7000mm-ig
A - Áthidaló magassága: 500 - 4460mm
HB - Szabad hely a nyílás bal oldalán: minimum 125mm
HJ - Szabad hely a nyílás jobb oldalán: minimum 125mm
G - Sínvezetés benyúlása a nyílástól befelé: M - A + 1100mm
α - Tetőkövetés szöge a vízszinteshez képest: maximum 45°

Az alábbi kép a DITEC ipari kapu beépítéshez és a biztonságos üzemeltetéshez szükséges szabad helyigényeket mutatja.

Szabad hely a nyílás bal és jobb oldalán

HB és HJ - Szabad hely a nyílás bal és jobb oldalán: minimum 125 - 230mm-ig, a sínvezetéstől függően.
Motor oldalon ez a helyigény minimum 400mm, láncos meghajtás esetén minimum 280mm

 

>>> Kérjen ipari kapu árajánlatot most <<<

 

További termékeink

DITEC DOD ipari kapunyitó ECOTOR ipari kapu DITEC ipari gyorskapu DITEC sorompó Teckentrup redőnykapu
DITEC DOD
ipari kapunyitó
szekcionált
kapukhoz
ECOTOR
szekcionált
ipari kapu
DITEC SMART
és SECTOR
ipari gyorskapu
DITEC QIK
automata
sorompó
TECKENTRUP
ipari
redőnykapu

Garázskapu

Kovácsoltvas

Automata ajtó

Garázskapu Kovácsoltvas Automata ajtó
DITEC
garázskapu
ECOTOR
garázskapu
Kovácsoltvas
kapu, kerítés
korlát
Toló
automata ajtó
Szárnyas
automata ajtó
és ajtónyitó

Kapunyitó

Kapunyitó
Lakossági és ipari kapunyitó

Biztonságtechnika
PARADOX
riasztó rendszer
KANTECH
kártyás
beléptető rendszer
CRYPTEX
kártyás, kódos
és ujjlenyomatos
beléptető rendszer
EKEY
ujjlenyomat
azonosító
beléptető rendszer
SENGATE
infra kerítés
kültéri védelem

Biztonságtechnika
SAMSUNG
biztonsági
kamera
TECHSON
biztonsági
kamera
EUROVIDEO
kamerás
megfigyelő
rendszer
TECHSON DVR
és kamera
rendszer
SAMSUNG DVR
digitális képrögzítő
megfigyelő rendszer

DITEC ipari kapu - Automata ipari kapu - Hőszigetelt ipari kapu - Szekcionált ipari kapuk
Ipari kapu telepítés - Ipari kapu javítás - Ipari kapu szerviz

Ipari kaputechnika - Ipari kapu specialista

 

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat