Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

ECOTOR ipari kapu

Dupla acéllemezes ipari kapu - Hőszigetelt ipari kapu - Szekcionált ipari kapu

Magyarországi gyártású hőszigetelt, szekcionált ipari kapu
5 év garanciával.

 

ECOTOR a Magyar ipari kapu

 

 

Az elmúlt években az elosztó központok, raktárházak, és egyéb kereskedelmi vagy ipari létesítmények építésénél és felújításánál egyre gyakrabban merült fel igényként, hogy a szállítást, a ki- és berakodást, valamint a logisztikát hatékonyabbá és biztonságosabbá tevő berendezések kerüljenek felszerelésre. Az egyik ilyen berendezés a szekcionált ipari kapu.

ECOTOR ipari kapu

A Magyarországon készülő ECOTOR szekcionált ipari kapuk 2001-ben váltak ismerté és kedvelté a hazai vállalkozások, és egyéb ipari, valamint kereskedelmi létesítmények körében, elsősorban kedvező árukkal és kiemelkedő minőségükkel.

ECOTOR ipari kapu, ovális, hőszigetelt ablakokkal

A széleskörűen alkalmazható és szinte bármilyen egyedi méretben gyártható ECOTOR ipari kapu fő jellemzője a kiváló hőszigetelés, a masszív felépítés, a hosszú élettartam és a könnyű kezelhetőség.

Az ECOTOR, a folyamatos fejlesztéseknek és újításoknak köszönhetően ma Magyarország legdinamikusabban terjedő ipari kapu márka.

Minden ECOTOR szekcionált ipari kapu ISO 9001 és TÜV minősítéssel rendelkezik, az Európai Unióban lajstromozott és minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék.

Mit nyújt Önnek az ECOTOR ipari kapu?

ECOTOR ipari kapu - egyedi méretek FELÁR NÉLKÜL

Az ECOTOR szekcionált ipari kapu a legjobb választás a vállalkozásoknak, mert az egyik jó tulajdonsága a kedvező ár. Szinte bármilyen egyedi méretben rendelhető FELÁR NÉLKÜL.

Hogy lehetséges ez?

Az Európai Unióból, Közvetlenül a gyártóktól érkező, első osztályú alapanyagból, válogatott szakember gárdával, gondos tervezéssel, precíz megmunkálással és összeszereléssel érhető el a kiváló minőség, kedvező áron.

Az ECOTOR ipari kapu forgalomba hozatal előtt intenzív teszteken megy át. Így garantálható, hogy kényelmet és biztos működést nyújt hosszú éveken keresztül.

ECOTOR szekcionált ipari kapu - MARSO gumi Dunaharaszti

A magas műszaki színvonalat mi sem bizonyítja jobban, mint az 5 év teljes körű és a 10 év átrozsdásodás elleni garancia.

ECOTOR szekcionált ipari kapu

Az ECOTOR szekcionált ipari kapu nem csak masszív felépítésével és megbízhatóságával szolgálja az Ön igényeit, de a precízen, igényesen kidolgozott felületek és egyéb alkatrészek, eleganciát és stílust adnak vállalkozásának.

ECOTOR szekcionált ipari kapu raktárakhoz is
ECOTOR szekcionált ipari kapu FULL VISION panoráma ablakkal, egyedi RAL színben

 

>>> Kérjen ipari kapu árajánlatot most <<<

Vízszintesen bordázott mintázat, a RAL színskála közel 200 választható színében. Így az ECOTOR ipari kapu tökéletesen illeszkedik bármilyen épülethez, és az Ön vállalkozásának megjelenése kiemelkedhet a hétköznapi és átlagos megoldások közül.

ECOTOR ipari kapu RAL színekben
ECOTOR ipari kapu - függőleges sínvezetés
ECOTOR ipari kapu - normál sínvezetés
ECOTOR ipari kapu - alacsony sínvezetés
ECOTOR ipari kapu - emelt, avagy magasított sínvezetés
ECOTOR ipari kapu - normál tetőkövető sínvezetés
ECOTOR ipari kapu - emelt tetőkövető sínvezetés
ECOTOR ipari kapu - alacsony tetőkövető sínvezetés

Az ECOTOR ipari kapu maximum 8 méter szélességig és maximum 6 méter magasságig szinte bármilyen egyedi méretben, és többféle sínvezetéssel készül. Normál, alacsony, magas emelésű, függőleges, valamint háromféle tetőkövető sínvezetés bármilyen szögű tetőhöz. Így lehetővé téve, hogy ne csak az új építkezéseknél, hanem a felújításoknál és az átalakításoknál is alkalmazható legyen, a lehető legjobban szabadon hagyva az épület belső terét.

ECOTOR ipari kapu bármilyen alakú nyílásra

Az ECOTOR ipari kapu az alkotás szabadságát nyújtja Önnek. Mivel az épület belső falsíkjára kerül felszerelésre, a falnyílás méretét az ipari kapu nem csökkenti, és alakjának kialakítására csak a fantázia szab határt.

A függőlegesen nyíló szekcionált ipari kapu nem vesz el helyet az épület előtti térből. Így lehetővé teszi, hogy közvetlenül előtte és mögötte parkoljon.

ECOTOR ipari kapu - parkolás közvetlen előtte és mögötte


ECOTOR ipari kapu zuhanás gátló - kábelszakadás elleni védelem
ECOTOR ipari kapu rugótörés elleni biztosítás

Az ECOTOR-nál az egyik legfontosabb szempont a biztonság. Ezért minden ECOTOR ipari kapu rugótörés biztosítóval és zuhanás gátlóval kerül felszerelésre.

ECOTOR ipari kapu oldalsó benyúlás ellen védett

Zárt tokozású sínvezetés, oldalsó benyúlás elleni védelemmel az ipari kapu mindkét oldalán, a teljes magasságban.

 


 

Az elegáns megjelenésű ECOTOR ipari kapu szebbé és értékesebbé teszi vállalkozását.

 

 

Az ECOTOR ipari kapu védi vállalkozását

 

Az ECOTOR ipari kapu szebbé teszi vállalkozását

 

A rendkívül masszív felépítése pedig alaposan megnehezíti a betörők dolgát.

 

 


Az ECOTOR ipari kapu egyik legfontosabb része a vezetősínes vasalat, mely teljes egészében horganyozottacélból készül. A görgőtartók, a zsanérok, a torziós rugó és az egyéb acél alkatrészek szintén horganyzottak. Ez biztosítja az ipari kapu hosszú élettartamát, és a belső szerkezeti elemeknek is esztétikus megjelenést kölcsönöz.

 

ECOTOR ipari kapu kopásálló, csapágyazott görgők

ECOTOR ipari kapu horganyozott alkatrészekből

 

Belső acélsodrony vezetés, kiálló alkatrészek nélkül.
Ez kizárja a sérülés veszélyét.

Acél tengelyeken elhelyezett, csapágyazott, kopásálló műanyaggal burkolt görgők teszik a csendessé az ECOTOR ipari kapu működését.

 


Az ECOTOR ipari kapu dupla acéllemezes, masszív szendvicsszerkezet, mely a panelek teljes szélességében, a kapulapok belsejében elrejtett merevítőkkel van ellátva. 5000mm-es szélességtől dupla széles görgőtartók és a belső oldalon, horganyozott, acél, merevítő bordák kerülnek felszerelésre.

Ez rendkívüli stabilitást biztosít.

 

ECOTOR ipari kapu hőhíd mentes szendvics panel

ECOTOR ipari kapu - 5 méter szélességtől belső merevítő bordák

 

A 4cm vastag, hő híd mentes kapulapok szigetelő anyaga környezetbarát, CFC mentes, habosított poliuretán, melynek köszönhetően kimagasló a hang és hőszigetelés ( 0,4W/m2K ). Akár egy 38 cm-es téglafal. Fűtött raktáraknál alkalmazva, jelentős mértékben csökkenti a fűtés költségeit.

Az ECOTOR ipari kapuk kiváló mechanikai és szigetelési tulajdonságaikat természetes fizikai és kémiai közegben, - 30°C és + 100°C között garantáltan megtartja.

 


A rozsdától nem kell tartani, mert a kapulapok is horganyzott acéllemezből készülnek, melyet két réteg festék fed. Így tökéletesen ellenáll az időjárásnak.

 

Minden ECOTOR ipari kapu alapesetben 20.000 munkaciklusú, DIN 17223 szabvány szerint gyártott, torziós rugó kerül felszerelésre. Segítségével az ipari kapu könnyedén és egyenletesen mozgatható minden méretben a teljes mozgási tartományban.

Különösen nagy igénybevétel esetés, vagy társasházi teremgarázsoknál akár 100.000 munkaciklusú rugóval is rendelhető.

 

ECOTOR ipari kapu torziós rugó

ECOTOR ipari kapu szoknyás gumiprofil

Utólag is beszerelhető kézi zár segíti védeni az ipari kapu mögött tárolt értékeit. Választható a hagyományos fekete és az elegáns krómozott kivitel.

 

 

A padlóra záródó "szoknyás" gumiprofil, a négy oldali gumitömítés valamint a kapulapok közötti tömítés mindig szorosan záródva véd. Esőnek, szélnek nincs esélye.

 

 

ECOTOR ipari kapu - fekete kézi zár    ECOTOR ipari kapu - króm kézi zár


ECOTOR ipari kapu szögletes ablakokkal
ECOTOR ipari kapu kerekített ablakokkal

Kétféle ablakközül választhat. Téglalap alakú ablak, alap esetben fehér, és RAL színskála szerinti bármilyen színű kerettel, vagy a kerekített sarkú, fekete gumitömítéssel. Ezekből minden szekcióba, szélességi méterenként 1db építhető az ECOTOR ipari kapukba.

ECOTOR ipari kapu FULL VISION panoráma szekciókkal

Ha sok fényre van szüksége, legjobb megoldás a FULL VISION PANORÁMA szekció, mellyel akár az egész ipari kapu felülete ablak lehet. Ez utóbbi különösen alkalmas autószervizek és más, az átlagosnál több fényt igénylő helyeken. Mindegyik ablak típus a nehezen törhető dupla akril betétel készül, mely a jó hőszigetelő képességének köszönhetően segít megőrizni a belső meleget, az üveghez hasonlóan engedi át a fényt és teljesen átlátszó.

ECOTOR ipari kapu egyedi színekben és mellékajtóval is

A beépített átjáró ajtó széria tartozéka a hidraulikus ajtóbehúzó és a nyitásérzékelő. Ezek a kiegészítők biztosítják, hogy az átjáró ajtó az áthaladást követően mindig visszacsukódjon, nyitott helyzetében pedig a motoros ipari kapu ne indulhasson el.

Igény esetén az ipari kapuval azonos megjelenésű mellékajtóval vagy beépített átjáró ajtóval szállítjuk és szereljük az ECOTOR ipari kapukat.

ECOTOR ipari kapu - ajtóbehózó

Airport ipari park - ECOTOR ipari kapu FULL VISION panoráma szekciókkal, beépített átjáró ajtóval

A beépített átjáró ajtó maximum 4 méteres szélességig rendelhető, és alap esetben az ECOTOR ipari kapu közepén helyezkedik el, de igény esetén ettől el lehet térni.

RTL KLUB - Media Centet Campona teremgarázs - ECOTOR ipari kapu szellőző rácsokkal

Teremgarázsokban és más, szellőztetést igénylő helyeken az ablakok helyére szerelt alumínium szellőzőrácsokkal biztosítható a megfelelő légmozgás.

Az ECOTOR ipari kapu a precízen kialakított szerkezeti elemeknek köszönhetően kézi mozgatása minden méretben könnyű és biztonságos. A 2200 mm-nél magasabb ipari kapukhoz viszont láncos kézi csörlőt vagy ipari automatikát ajánlunk.

Airport ipari park - ECOTOR ipari kapu

Az ipari kapu az épület legnagyobb nyílászárója. Ne érje be középszerű vagy gyenge minőséggel, ha kiválót is vásárolhat kedvező áron. A jó minőség mindig megtérül.

ECOTOR ipari kapu belülről nézve zárt helyzetben
ECOTOR ipari kapu félig nyitott helyzetben

Kérjük, vegye igénybe szakképzett szerelőinket, mert csak a hibátlanul beszerelt és rendszeresen karbantartott ipari kapu működik tökéletesen és biztonságosan.

Alapesetben az alábbi szerelési méretekkel és beépítési helyigényekkel számolhat.

Az ECOTOR ipari kapu standard méretei:
Szélességek:
2500, 2750, 3000, 3250, 3500, 3750, 4000, 4250, 4500, 4750, 5000, 5250, 5500, 5750 és 6000mm.
Magasságok: 2135, 2245, 2355, 2465, 2525, 2635, 2745, 2855, 2965, 3025, 3525, 4025, 4575, 4725, 5025, 5525 és 6025mm.

EGYEDI MÉRETEK FELÁR NÉLKÜL

Az ECOTOR ipari kapu beépítési helyigénye:

Áthidaló magassága:
NORMÁL sínvezetés esetén 3680mm-es magasságig: minimum 410mm.
NORMÁL sínvezetés esetén 5570mm-es magasságig: minimum 450mm.
NORMÁL sínvezetés esetén 5570mm-es magasságtól: minimum 500mm.
ALACSONY sínvezetés esetén max. 18m2-es kapufelületig: minimum 240mm.

Oldalsó szerelési távolság: minimum 100mm, motor oldalon 300mm bármely sínvezetéssel.

Reméljük, hogy a fenti képek és információk segítenek ipari kapujának kiválasztásában és méretének, sínvezetésének megtervezésében.

Egyedi szélességek és magasságok, vagy a fentiektől eltérő méretű és kialakítású beépítési helyek esetén kérje szakembereink tanácsát.

Ezt a típust elsősorban olyan ipari és kereskedelmi létesítményekhez, valamint teremgarázsokhoz ajánljuk, ahol a megbízhatóság és a hosszú élettartam mellett az elegáns megjelenés is fontos.

>>> Kérjen ipari kapu árajánlatot most <<<

Válasszon kapunyitó motort ipari kapujához, és tekintse további ipari termékeinket is, melyek hasznosak lehetnek vállalkozásában.

Ne feledkezzen meg vállalkozása biztonságáról sem!

Biztonságtechnika A - Z-ig

ECOTOR ipari kapu - Szekcionált ipari kapu - Automata ipari kapu - Hőszigetelt ipari kapuk
Ipari kapu telepítése - Ipari kapu javítása - Ipari kapu szerviz

Ipari kaputechnika - Ipari kapu specialista

 

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat