Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Ipari redőnykapu

Gazdaságos ipari redőnykapu megoldások. Teckentrup ipari redőnykapu rendszerek bármilyen egyedi színben és méretben. Teljes körű redőnykapu kivitelezés és automatizálás.

A leggyakrabban használt ipari kapu rendszer a szekcionált ipari kapu. Azonban vannak olyan épületkialakítások, amikor ez nem alkalmazható, mert az épületen belül nincs elegendő hely az ipari kapu sínvezetésének. Erre a problémára nyújt megoldást a redőnykapu.

Teckentrup ipari redőnykapu rendszerek

A feltekeredő redőnykapu a szekcionált kapuval ellentétben nem igényel nagy helyet az épület belső terében. A ipari redőnykapu egészen extrém méretekben is rendelhető, és az épület külső homlokzatára is felszerelhető.

Európában a legnagyobb redőnykapu gyártó cég a németországi Teckentrup. Az 1932-es alapítású Teckentrup fejlesztette ki a legmodernebb és legbiztonságosabb redőnykapu technológiát. A redőnykapuk tervezésekor és gyártásakor olyan innovatív megoldásokat és új technológiákat alkalmaznak, melyek Európa vezető redőnykapu gyártójává emelte a céget. A magas színvonalú gyártás, a gyors kiszolgálás, a megbízható működésű és biztonságos redőnykapu rendszereiknek köszönhetően a Teckentrup Európán túl is közkedvelt redőnykapu márka.

Minden Teckentrup redőnykapu az Európai Unióban előírt CE jelzéssel, valamint TÜV és ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, valamint megfelel a kapukra vonatkozó EN 13241-1 szabványban előírtaknak is.

Redőnykapu

A Teckentrup ipari redőnykapu a legjobb választás, mert maximálisan igazodik a felhasználói igényeihez. A Teckentrup ipari redőnykapu szinte bármilyen színben és méretben rendelhető. Elegáns megjelenésű Teckentrup ipari redőnykapu harmonikusan illeszkedik az épülethez, és így szebbé teszi azt.
A minőségi alapanyagok felhasználása, a csúcstechnológiás gyártás és a folyamatos minőségellenőrzés garantálja, hogy a Teckentrup ipari redőnykapu évtizedekig megbízhatóan és biztonságosan működik. Így biztos lehet benne, hogy a Teckentrup ipari redőnykapu egy megtérülő beruházás.

Teckentrup ipari redőnykapu univerzális szerelhetőséggel

Ipari redőnykapu beltéri szereléssel
Ipari redőnykapu kültéri szerelésse, esővédővel

A Teckentrup redőnykapu esetében ritkán probléma az épület adottsága. A redőnykapu felszerelhető az épületen belül, vagy a külső falsíkon is, esővédő védőburkolattal.

Teckentrup ipari redőnykapuk bármilyen egyedi méretben

Teckentrup ipari redőnykapu 11 méteres szélességig bármilyen egyedi méretben
Teckentrup ipari redőnykapu 8 méteres magasságig bármilyen egyedi méretben

Speciális igények? Nagyméretű nyílás lezárása? Teckentrup ipari redőnykapu esetében ez nem probléma. A lezárandó nyílás lehet akár 11 méteres széles vagy 8 méteres magas.

Teckentrup ipari redőnykapuk széleskörűen alkalmazható gazdaságos megoldások

A Teckentrup ipari redőnykapu egy precízen megtervezett és legyártott kapurendszer. A minden részletében jól átgondolt redőnykapu technika egyszerű, de masszív felépítésével, gazdaságos megoldást nyújt a legtöbb ipari kapu igényre.

A Teckentrup ipari redőnykapuk széleskörűen alkalmazhatók szinte bármilyen környezetben, de leginkább ott mutatkoznak meg előnyei, ahol nagyméretű nyílásokat kell lezárni, vagy a kapu nagy igénybevételnek van kitéve.

Teckentrup redőnykapu rendszerek raktárakba
Teckentrup redőnykapuk logisztikai központokhoz

Teckentrup ipari redőnykapu raktárak és a logisztikai központok jól bevált ipari kapuja. Nem jelent problémát a fokozott igénybevétel miatti napi több száz nyitás és zárás sem.

A Teckentrup redőnykapu a kereskedelemben is alkalmazható üzletek portáljának biztonságos lezárására
Teckentrup redőnykapu a vendéglátásban pultok lezárására

A redőnykapu jól alkalmazható kereskedelemben vagy a vendéglátásban is. Masszív felépítése alkalmassá teszi üzletek védelmére is. A nyitva tartás alatt észrevétlenül bújhat meg a redőnykapu az álmennyezetben.

 

Raktárak, társasházi teremgarázsok, autómosók, szervizek, kereskedelmi és ipari létesítmények. Csak néhány alkalmazási terület, ahol a Teckentrup redőnykapuk már bizonyítottak.

A redőnykapu tökéletes megoldás autómosók bejárataira

Intenzíven terhelhető Teckentrup ipari redőnykapuk raktárbázisokba

Teckentrup ipari redőnykapu lelke az intenzíven terhelhető motor

Teckentrup redőnykapu motor tengelyvégi hajtóművel

Minden Teckentrup ipari redőnykaput alap esetben egy 3 fázisú, 400 voltos, ipari motor mozgat. Az IP54 védettségű ipari motor szinte bármilyen környezetben alkalmazható és alap felszereltsége a zuhanás gátló.

A motor tengelyvégi felszereléssel és csőmotor kialakítással is választható, amennyiben a redőnykapu mellett nem nincs elegendő hely a felszerelésre.

Amennyiben a helyszínen nem áll rendelkezésre a 3 fázisú, 400 volt, akkor a Teckentrup redőnykapu 1 fázisú 230 voltos motorral is rendelhető.


Teckentrup redőnykapu csőmotor

A motor üzemhányada alap esetben 40%, de választható 60%-os és 100%-os motorral is. Ez utóbbi gyakorlatilag folyamatos redőnykapu használatot biztosít.

A redőnykaput mozgató motor forgatónyomatéka 100 - 1000 Nm-ig, változik a kapu méretétől függően.
A széleskörű alkalmazhatóságot biztosítja a nagy működési hőfoktartomány is: -20°C-tól +60°C-ig.

Áramkimaradás esetén a Teckentrup ipari redőnykapu könnyedén nyitható és zárható a tartozék tekerőrúddal vagy az opcióként választható láncos csörlővel is.

Ipari redőnykapu intelligens vezérléssel és biztonságos használattal

Minden Teckentrup ipari redőnykapu tartozéka az AS100 típusú TOTMANN irányítású (amíg nyomom a gombot addig megy) vezérlés.

 

 

A full automata CS300 típusú impulzusvezérlés szett már tartalmazza a biztonsági fotocellákat is. Az a vezérlő elektronika lehetővé teszi, hogy a redőnykapu távirányítással is irányítható legyen és biztosítja a csatlakozatást akár beléptető vagy parkoló rendszerhez is.


A redőnykapu biztonságos használatát biztonsági fotocella és az integrált rácsukódás elleni él védelem garantálja. Záródás közben, akadály érzékelése esetén a redőnykapu azonnal megáll és visszanyit.

Ipari redőnykapu változatos színvilággal

A redőnykapu lamellák alap esetben horganyzott acél vagy natúr alumínium felülettel készülnek. Ez a leggyakoribb igény, mert szinte minden épülethez illeszkedik.

A Teckentrup ipari redőnykapu nagy színválasztéka azonban lehetővé teszi az egységes céges arculat és az egyéni stílus megvalósítását is. Így vállalkozása színeivel is kiemelkedhet a hétköznapi megoldások közül.

Kedvező árú alapszínek a 8014 szépiabarna, RAL 9002 szürkésfehér, a RAL 9006 fehér alumínium, a RAL 9016 tört fehér, a RAL 3000 tűzpiros a RAL 5010 enciánkék és a RAL 9007 alumíniumszürke, de az ipari redőnykapu rendelhető bármilyen egyedi RAL színben is.

Teckentrup redőnykapuk hosszú távra tervezőknek

A Teckentrup ipari redőnykapuk fő jellemzői hosszú élettartam, az elegáns megjelenés, a biztonságos és a megbízható működés, valamint a kedvező árfekvés.

Ez az időtálló és évtizedekig megbízhatóan működő ipari redőnykapu minden részletében precízen kidolgozott rendszer. Minden acél alkatrésze horganyozott és védőlakkal bevont kivitelben készül, így jól ellenáll a korróziónak.
A redőnykapu kiváló hőszigetelését a duplafalú, FCKW mentes, környezetbarát PUR habbal (poliuretán) kitöltött lamella biztosítja.


A különleges formájú redőnykapu lamellák feltekeredést követően tökéletesen simulnak egymáshoz, így rendkívül szűken is elférnek Ez a lamella kialakítás, védi a felületet a súrlódásoktól, és csak kevés beépítési helyet igényel a redőnykapu felett.


A masszív felépítésű vezetősín, és kopásálló csúszó profil könnyű és csendes mozgatást biztosít.

 

A redőnykapu alsó lezáró profiljában időjárásálló, rugalmas és fagyás biztos EPDM gumiból készült légzáró tömítés van. Így a redőnykapu mindig tökéletesen légzárást biztosít.

Teckentrup ipari redőnykapu lamellák széles választékával

A Teckentrup ipari redőnykapu esetében többféle felületű, formájú és színű lamella közül lehet választani. Így a redőnykapu tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez és szebbé teszi vállalkozását.

A legnépszerűbb redőnykapu profil a ThermoTeck

Anyaga: 0,4mm-es acél.
Lamella magasság: 93,7mm.
Felület: mikrobordás.
Felületvédelem: horganyozás + védőlakk.
Hőszigetelő anyag: FCKW mentes környezetbarát PUR hab.
Hőszigetelés: U = 3,5 W/m2k (4000x4000mm-es beépített kapunál mérve).
Hangszigetelés: 22dB.
Rendelhető ablaksorral és szellőzőráccsal is.4020 az alumínium redőnykapu profil

Anyaga: 1mm-es alumínium.
Lamella magasság: 100mm.
Felület: sima és stukkós.
Felületvédelem: védőlakk.
Hőszigetelő anyag: Polisztirol.
Hőszigetelés: U = 4,3 W/m2k (4000x4000mm-es beépített kapunál mérve).
Hangszigetelés: 21dB.
Rendelhető sima és stukkós felülettel, valamint ablaksorral is.


6010 VISIO - alumínium redőnykapu profil

Légáteresztő lyukakkal teremgarázsokhoz és egyéb folyamatos szellőzést igénylő helyekre.

Anyaga: 1,2mm-es alumínium.
Lamella magasság: 93,2mm.
Felület: sima 3,2mm-es lyukakkal.
Felületvédelem: védőlakk.
Hőszigetelő anyag: nincs
Hőszigetelés: nincs
Hangszigetelés: nincs.
Légáteresztés: 30%.

Ipari redőnykapu ablakokkal

Gyakran merül fel olyan igény, hogy természetes fény kerüljön a munkahelyre. Az ipari redőnykapu esetében ez könnyen megvalósítható polikarbonát ablaksorokkal.

A Teckentrup ipari redőnykapu ablaksora nemcsak a természetes napfényt engedi be az épületbe és biztosítja a jó kilátást, de elegánsabb megjelenést is nyújt a kapunak. A duplafalú, nagy szilárdságú ablakok tökéletesen átláthatók, és kiváló hőszigetelést is biztosítanak. Az ablaksorok által az ipari redőnykapu világos és kellemes munkakörnyezetet teremt.

A Teckentrup redőnykapu rendelhető a kapuval azonos megjelenésű mellékajtóval is.

Teckentrup gyorsmozgású redőnykapu

A teckentrup ipari redőnykapu nyitási és zárási sebessége a mérettől függően 180 - 200 mm / másodperc. Így 20 - 22 másodperc a teljes nyitás egy 4 méter magas redőnykapu esetében. Ha ennél gyorsabb működés a szükséges, a Teckentrup ThermoTeck Speed gyorsmozgású ipari redőnykapu a megoldás. Az redőnykapu folyamatos üzemre, 100%-os üzemhányadra lett tervezve és 5000 x 4500mm-es méretig rendelhető. Maximális Átalagos nyitási sebesség 660 mm / másodperc.

A gyors működésű redőnykapu alkalmazása kimondottan előnyös olyan helyeken, ahol fontos a légáramlás lecsökkentése, az épület hőmérsékletének megőrzése. A hőszigetelt lamellák, valamint a redőnykapu gyors működése segítenek megőrizni épület hőmérsékletét, ezáltal energiát, és pénzt takarít meg. Frekvenciaváltós vezérlés alkalmazásával az ipari redőnykapu fokozatos gyorsítással indul, és lassítva áll meg. Ez a működési mód jelentősen csökkenti a redőnykapu szerkezeti elemeinek igénybevételét, hosszabb élettartamot biztosít.

Teckentrup ipari redőnykapu minimális szervizköltséggel

Rohanó világunkban időnkét előfordul, hogy a kapkodás vagy az emberi figyelmetlenség miatt egy munkagép a redőnykapunak ütközik. A legtöbb redőnykapu esetében ez súlyos meghibásodást, és drága szervizköltséget jelent. A Teckentrup ipari redőnykapu esetében ez csak ritkán probléma. A rendkívül rugalmas lamellák nagy erőhatásoknak is törés nélkül ellenállnak, így ilyen esetekben a lamellák cseréje csak ritkán szükséges.

Az ipari redőnykapu is egy gép, melyet a megbízható és biztonságos működtetés érdekében időnként karbantartani kell. A karbantartás nem jelentős összeg, még is garantáltan és többszörösen megtérülő befektetés. Egy Teckentrup ipari redőnykapu rendszeres és szakszerű karbantartás mellett szinte soha sem hibásodik meg, és megbízhatóan működik évtizedeken keresztül.

Teckentrup redőnykapu védi értékeit

A Teckentrup ipari redőnykapu hatékony védelmet nyújt a betörési kísérletekkel szemben. Masszív felépítése, robosztus acél alkatrészei és a kiegészítő mechanikus zárak magakadályozzák az illetéktelenek általi felnyitást.

Teckentrup redőnyrács

Kimondottan nagy szellőzést vagy jó átláthatóságot igénylő helyeken alkalmazható a redőnyrács. Tökéletes vagyonvédelmet nyújt, még is biztosítja megfelelő szellőzést. A Teckentrup redőnyrács légáteresztő képessége 85%.

A redőnyrács készülhet alumíniumból és horganyzott acélból is. Alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt, teremgarázsok lezárására és üzletek, kirakatok védelmére is.

Teckentrup redőnykapu rendszer professzionális kiszolgálással


Ne érje be középszerű vagy gyenge minőséggel. Válasza Ön is minőségi Német redőnykapu technológiát. A legjobb minőségű alapanyagból csúcstechnológiával készülő Teckentrup ipari redőnykapu az egyik legjobb, hosszú távú befektetés vállalkozásában.

Az Alarm & Automatic System Kft teljes körű szolgáltatást nyújt, a redőnykapu tervezéstől a szállításon át a kivitelezésig. Folyamatosan az Ön igényeit szem előtt tartva, végezzük munkánkat, hogy Ön a redőnykapuval maximálisan elégedett legyen. Műszaki és egyéb kérdésekben is a rendelkezésére állunk személyesen és telefonon.

Alarm & Automatic System Kft az ipari redőnykapuk szakértője.

További kiemelt termékeink

DITEC szekcionált
ipari kapu
ECOTOR szekcionált
ipari kapu
DITEC DOD
ipari kapunyitó
DITEC ipari
gyorskapu

 

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben megtekintheti és kipróbálhatja.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat